Dějové chyby Prokletého dítěte

Úvodní stránka Fóra Úvahy nad pěnou Dějové chyby Prokletého dítěte

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  silverfox a poslední změna je stará 7 let, 11 měsíců.

• Autor

george enley
    Účastník

Když jsem po přečtení této knihy přemýšlel o jejím obsahu zjistil jsem že jsou tu velké dějové chyby. . Když se tedy vrátí syn Draca Malfoye do minulostí a do doby co by se stalo kdyby se na hřbitov kam se Harry dostal ve 4 díle dostal jenom Harry a ne Digory a Cedrick by se stal smrtijedem tak zabil v bitvě o Bradavice Nevila který pak nemohl zabít Naginiho takže Nagini musel zabít Rona a Hermionu na které v momentě zabití Longbotomem měl namířeno. To je chyba číslo jedna. Sám Snape nemohl žít v době když se dostanou do doby kdy světu vládnou smrtijedi a Delphi protože ho přeci ještě dříve zabil Voldemort kvůli Betzové hůlce ne ???

Piskor
    Piskor
    Účastník

Ahoj,
    dějových chyb je tam podle mě mraky. Už jen samotná Delphini, na Bellatrix by muselo být těhotenství vidět. A vůbec, celý ten děj je jaksi pochybný, nějak mi to vůbec nejde do hlavy. Myslím, že napsat sem každou chybu by chtělo opsat sem celý scénář 😀

silverfox
    Účastník

No, zrovna to že by nemohli přežít Ron a Hermiona není pravda, protože to je jenom filmová verze a v knížce je to jinak 🙂 ale jinak jako těch chyb je tam spousta a podle mě vůbec jako celý ten příběh nedává smysl… Takže asi tak 😉

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.