Nový vzhled webu

Úvodní stránka Fóra O Česky z Pottermore Nový vzhled webu

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 45 odpovědí. Do diskuze (9 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Piskor Piskor a poslední změna je stará 7 let, 7 měsíců.

• Autor
    Teki
    Teki
    Správce

Milí čtenáři,

buďtě ještě jednou vítáni v naší čerstvě otevřené čaronálevně! Jak se Vám líbí nový design stránek? Chybí vám tu něco? Nebo přebývá? A zobrazuje se web správně na všech Vašich zařízeních?

Za každou reakci budeme moc rádi!

Hesiona
    Hesiona
    Účastník

jen co se trochu rozkoukám 🙂 Hlavně jsem ráda, že si stránka udržela svůj původní výtvarný ráz 🙂

Tutanchanup
      Tutanchanup
      Správce

No jo, od původního zamýšleného designu s růžovo-zeleným písmem a jasně tyrkysovým pozadím jsme naneštěstí musely upustit… 😉

Ambo
    Ambo
    Účastník

No je to KRÁSNÝ! Dost se vám to povedlo, ostatně jako vždy a je to zase trochu změna. Jsem hooooooooodně rád, že jste přijali můj návrh na Bezedný korbel – ehm, teda, jestli to není pořád zkušební 😀 Ještě se musím krapet zorientovat, ale zatím vše vypadá tak jak má 🙂

Hesiona
      Hesiona
      Účastník

Řekla bych, že Korbel je takové krásné česky znělé slovo, tak bychom si ho mohli ponechat 🙂

Teki
      Teki
      Správce

Díky, Ambo! Kdepak, Korbel už je natvrdo. Jak říká Hes, krásné, znělé a české! 😉

Katinka
    Katinka
    Účastník

Pane jo! Tak tohle se vážně povedlo 🙂 Jsem ráda, že si stránka zachovala svůj původní ráz

Teki
      Teki
      Správce

Děkujeme, nechtěli jsme se původnímu moc vzdalovat. Ani my neholdujeme násilným změnám. A cedulky na řetězech jako připomínka starých zlatých časů na Pottermore? To prostě musí být! =D

Aurora
    Aurora
    Účastník

Zvláštní, mě se to zobrazilo až teď večer, a to jsem se zkoušela přihlásit několikrát denně každý den v týdnu od doby, co jste započali jarní úklid 😀 Zvědavost mě přemohla 😀 Vypadá to tu dobře, akorát se musím zorientovat a rozdýchat ten infarkt, který se o mě pokouší. Já a velké změny 😀 Však mě znáte

Aurora
    Aurora
    Účastník

PS: Mimochodem, U Bezedného korbele je vážně dobrá volba. Když ne U Dračích koulí, tak tohleto 😀 Asi vám to dalo dost práce, co holky?

Aurora
    Aurora
    Účastník

Holky?! Vy jste úplně zrušily Návštěvní Knihu? A zařazování článků podle dílů knih? Posílání zpráv po Patronovi? Smajlíky? 😀 Ufff, jdu na panáka Ohňové whisky. Nebo radši celou flašku . . .

Tutanchanup
      Tutanchanup
      Správce

V Návštěvní knize se už nedalo vyznat. A zařazování článků do knih už nešlo, protože na Pottermore to cele zrušili, takže bychom neměli podle čeho zařazovat nové články. Smajlíky tu snad pořád jsou, ne? 8-)~> (to je podomácku vyrobené znamení zla, kdybyste to nepoznali ;-D)

Teki
      Teki
      Správce

Ahoj, Auroro, díky, že nám dáš šanci a zkusíš rozdýchat infarkt =D. Návštěvní kniha byla dlouhá a nedalo se v ní nic dohledat. Smazaná ale není a možná na ni dáme odkaz pro těch pár nostalgiků. Třídění článků podle knih teď nemá smysl, protože po zrušení momentů už články k žádné knize oficiálně nepatří. Mnoho článků je však otegováno názvem jednoho z HP dílů, pokud silně souvisí s jednou z knih (například Nicolas Flamel má tag HP a Kámen mudrců). Posílání po patronovi jsme neplánovali zrušit, asi se někde stala chyba, kouknu na to =)

Aurora
        Aurora
        Účastník

Ahoj Teki. Děkuji za obsáhlou odpověď. Bylo by skvělé, kdyby byla Návštěvní kniha k mání. Aspoň pro nás nostalgiky (nebo pošuky, to je asi výstižnější). Já si zvyknu, neboj, a ono to půjde, protože se mi tu moc líbí. Sice si musím zvykat na nový územní plán, ale vizuálně je to pohádkové 🙂

Aurora
    Aurora
    Účastník

Teki? Tut? Ridi? Hes? A necháte si v sekci AUTOŘI ty úžasné podobizny? Nevím, která z vás to malovala, ale jsou parádní a byla by věčná škoda o ně přijít 🙂
    (Napsala jsem to i do článku Pottermore v novém hábitu, ale sem se to hodí taky a asi to bude viditelnější 😀 Pro jistotu)

Aurora
    Aurora
    Účastník

😀 Hele, lidi, kam zmizel můj oblíbený vtip o tom, jak čistokrevní kouzelníci vyměňují žárovku? Já u toho fórku pokaždé málem spadla ze židle. Asi to jen zatím nemůžu najít, ale kdyby to náhodou někam zapadlo, myslíte, že by se to sem mohlo vrátit? 😀 Ty vtipy byly vážně povedené

Piskor
    Piskor
    Účastník

Ahojky, konečně jsem se dostala k účtu, tak se tady mohu vyjádřit :-). NA telefonu na mě vykoukla mobilní verze nového webu, která mě dosti vyděsila. Zmizelo pozadí, pergamen… Ale pravda je, že je to praktičtější i když poněkud zmatené. Já osobně jsem si mega-ultra-moc oblíbila novou “normální” verzi webu. Zůstal příjemně kouzelnický a je přitom moderní. Skvělá práce!
    A pak tu máme Korbel. Za ten moc děkuji, bude to super, takové to nezávazné tlachání (a vychovávání Amba :-)), na řešení “HP problémů”. Novému vzhledu nemám co vytknout, je to perfektní. 🙂

Aurora
      Aurora
      Účastník

No konečně! Hurá! Posila! 😀

Piskor
        Piskor
        Účastník

Ano, ano, začíná impérium Nebelviru!
        Taky jsem ráda, že jsem zpátky. Vidět jak tu osnovujete plány a nemoci vám v tom šťourat bylo docela utrpení. Ale už jsem tu a jen tak se mě nezbavíte (Ambo, třes se, Nebelvii si na tebe brousí zuby a chtějí uspořádat zase nějakou tu party). Hihahihahiahi!

Teki
      Teki
      Správce

Ahoj Piskoři,

díky, jsem ráda, že normální verze se ti líbí 😉 U té mobilní jsem se snažila co nejvíc dostát našemu tradičnímu vzhledu (zůstala mříž, horní cedulky i pergamen na řetězech), samozřejmě to ale beze změn nešlo, pokud jsem chtěla, aby byla praktičtější. Co se obsahu týče, je trochu překopaná a lehce okleštěná, ale myslím, že mobilní přístup vážně usnadní.

Desktopová verze je ovšem pochopitelně naší vlajkovou lodí, takže hlavně, že se ti líbí ta! 😀

Aurora
        Aurora
        Účastník

VLAJKOVÁ LOĎ, to je skvělý termín 🙂 a výstižný. Ty máš spisovatelské střevo, Teki, to mi nikdo nevymluví

Ridia
    Ridia
    Účastník

Vzhledem k tomu, jak tu začínáme rozjíždět RPG hodila by se zřejmě chatovací místnost protože aktualizovat furt stránku z toho by jednomu přeskočilo 😃 Můžem to zavést jako soukromý salonek 😃

Ridia
      Ridia
      Účastník
        Ambo
        Ambo
        Účastník

Jj souhlas 🙂

Teki
        Teki
        Správce

Do chatovací místnosti se mi nejdřív trochu nechtělo, ale začínám o ní pomalu uvažovat. Už jsem koukala na pár pluginů, ten od tebe vypadá taky dobře, dík! Budu teď trochu pátrat a jestli bude nějaká chatová aplikace vyhovovat, uděláte mi na Ebýmu betauživatele a pořádně to otestujete 😉

Aurora
    Aurora
    Účastník

Teki?! Tut?! Ani jsem vám nepoděkovala, že jste opravily to bílé rámování. Určitě s tím byla práce, navíc teď na konci semestru je hromada učení a času málo, ale i tak jste si našly chvilku, vyslyšely naše lamentování a prosby, a uvedly vše na pravou míru. Jak se na naše ctěné primusky sluší a patří. Děkuji 🙂

Piskor
      Piskor
      Účastník

Pravda, vypadá to tak neobyčejně obyčejně, že jsem si toho ani nevšimla. Takže také děkuji 🙂

Aurora
        Aurora
        Účastník

Lenka Láskorádová 😀 Dobře ty!

Piskor
          Piskor
          Účastník

Jasan 🙂 😀

Teki
      Teki
      Správce

Ta bílá byla hrozná, příště si to po aktualizaci zkonrolujeme =)

Piskor
    Piskor
    Účastník

Ahojky, jen takový detail, kterého jsem si teď všimla. Když se dívám na nějaký uživatelský účet, tak se mi ani obrázek, ani text nevejde cca o půl centimetru do pergamenu. Nevím, zda je to špatné zobrazení na mém PC, nebo jestli se to děje všem. Nějak zásadně to nevadí, ale ten text se pak hůře čte, protože splývá s pozadím Příčné ulice (která je mimochodem geniální). Díkys 🙂

Llyan
      Llyan
      Účastník

Jo, taky to tak mám…

Ambo
        Ambo
        Účastník

Ano ano, přesně tak 🙂

Ambo
    Ambo
    Účastník

Četl jsem si to uvítaní v Bezedném korbeli a narazil jsem na dvě chybičky..
    1) Korbel jako fórum je stále “jen” zkušební?
    2) Máte tam chybu, na začátku odstavce je “Bezdený”
    Nechci rejpat, ale prostě jsem si to nemohl odpustit 😀

Teki
      Teki
      Správce

Ahoj,

díky za připomínky! Zkušební… no v podstatě jo =D Ale už se blíží k nezkušebnímu stádiu. Bezdený je fuj, opravím.

Ambo
    Ambo
    Účastník

Když jsi mi psala, Teki, o tom, že už je vyčerpáno téměř celé pottermore, nechtěli by jste přeložit nějaké články z HarryPotterWiki? ( http://harrypotter.wikia.com/wiki/Main_Page ) Třeba nějaký delší článek, jako toto: http://harrypotter.wikia.com/wiki/Rowena_Ravenclaw Nebo tak něco….

Ambo
    Ambo
    Účastník

Ehm, Teki, u toho uvítacího článku Bezedný korbel máš pořád na začátku odstavce “Bezdený” 😀 🙂

Ambo
    Ambo
    Účastník

Ehmm, mám takový problémek – jak se dá na mobilu nastavit verze PC, tak ta kolonka “Přepnout” se mi na mobilu nezobrazuje 😀 Nevím, jestli je chyba u mne nebo u koho 😀

Piskor
      Piskor
      Účastník

Nevím co máš za telefon, ale jestli andrioda a samsung, tak zkus to tlačítko vlevo dole (menu) a přes to by to mělo jít taky 😀

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.