Tři knihy Pottermore Presents

Úvodní stránka Fóra O Pottermore.com Tři knihy Pottermore Presents

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Aurora Aurora a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

• Autor

Tulkas
    Účastník

Nevím, jestli se to sem hodí, ale musím se s vámi o to podělit. Určitě víte, že nedávno vyšli tři nové knihy “plné” informací ze světa Harryho Pottera. Musím říct, že jsem se na ně těšil a konečně jsem je dnes získal a jen tak zběžně jsem je zkouknul. To jsem se zase naštval, jak tohle mohli vydat a nebo proč to vlastně vůbec vydali? Nejdřív jsem si myslel, že došlo k nějaké chybě a kus knížky chybí, ale bohužel, nic nechybí. Tady v odkazu jsem vytvořil obsah všech tří knih. První kniha dejme tomu, ale ty ostatní, to si ze mě někdo asi dělá srandu. Tohle vydávat za knížku? Minimum informací a vůbec nic nového, věděl jsem, že některé části mají být z Pottermore, ale čekal jsem alespoň něco navíc, něco co Rowlingová napsala speciálně pro kížky. Zítra si je teda přečtu, ale už od nich nic velkého neočekávám.
    Když už jsme u těch překladů, pokud byste potřebovali něco přeložit, tak rád pomůžu. Znalci CZP se můžou podívat do obsahu knih a říct jestli se tam neukrývá něco nového a nepřeloženého, mohl bych to přeložit.

Teki
    Teki
    Správce

Ahoj,

tvou odpověď jsem přesunula do nového tématu, ať to tu má větší prostor 🙂 . Máš pravdu, skoro žádné novinky tam nejsou, což je škoda. Tvůrců se ale musím trochu zastat, protože je zase pravda, že nic jiného neslibovali. Myslím, že by tam měly být nějaké útržky novot u McGonagallové a Kettleburna. Díky za nabídku, pokud na ty novoty narazíš a budeš chtít přispět, pasujeme tě na čestného přispěvatele 😉

Aurora
    Aurora
    Účastník

Ony vyšly nové knihy???!!!

Llyan
      Llyan
      Účastník

Ne úplně knihy, spíš výtah z článků z Pottermore, nic moc nového, podle toho, co jsem slyšela 🙂

Aurora
        Aurora
        Účastník

To je škoda, už jsem se těšila na nějaké novinky 🙁

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.