Yetty!

Zvolené téma obsahuje celkem 316 odpovědí. Do diskuze (9 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Martin Martin a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

• Autor
    Ambo
    Ambo
    Účastník

Prosím vás lidi, nevíte náhodou, co dělá yetty ve třetím poschodí v západním křídle? Nějakým záhadným způsobem jsem se tam dostal (rozhodně to NEBYLA lumpárna![ehm, rozhodně ne!]) a přes chodbu si odpočívá obří sněžná gorila. Nemám ponětí, jestli je tam záměrně nebo ne, ale kdyby jste chtěli poškádlit (a budeme mít mé vřelé sympatie) školníka, klidně ho odvedeme z té zatuchliny. Jak jsem poznal, má moc rád mrkev, což teda nechápu, ale sežral mi jí celý koš (neptejte se, co jsem dělal s košem mrkví)… nevíte o něm něco? 🙂

Tutanchanup
    Tutanchanup
    Správce

Punťa se mi asi někam zatoulal! Je od tebe hezké, žes ho našel 😉
    Nevím sice, proč se potuluješ po škole s mrkví, ale jestli se vrátí celý oranžový, tak si mě nepřej – příští týden jde na výstavu!

Teki
    Teki
    Správce

Jó, gorily, to je pakáž. Cos dělal s košem mrkví?

Aurora
    Aurora
    Účastník

Jé, Tut, ty chováš sněžné gorily? 😀 U Merlinova plnovousu, Ambo, co jsi vyváděl s košem mrkví a ke všemu ve třetím patře?! Už máš zase roupy?! Je před zkouškami, koukej se uči! Na druhou stranu, trošku nakrknout Filche a ten jeho smeták Norrisku . . . je to lákavé 😀

Ambo
    Ambo
    Účastník

Pamatujete, jak se minulý týden ztratili ty mluvící knihy? Já jednu našel a ta mi tvrdila, že jestli chci vyrobit to oranžové roční barvivo na Norrisku, potřebujub mrkve. Hm, teda, ty zlaté mrkve ze záhonku profesorky Prýtové- pššššt, opovažte se to vyžvanit! 😀 Jenom ještě nevím, jestli ta knížka náhodou nekecala, protože se potutelně chichotala a nesla název “(Ne) magie vážně” 🙂

Aurora
      Aurora
      Účastník

Kecala! Proč, u Merlina, neřekneš mě a Piskořovi? Máme železné zásoby všech barev, včetně těchm hmmm trvalejších 😀

Ambo
    Ambo
    Účastník

Ty ze zlatých mrkví jsou ale jiné, jejich barva se mění na tu nejneoblíbenější člověka, na kterého je použita 😀 V mém případě lískově oříšková:-D

Aurora
      Aurora
      Účastník

Ty jsi ale zákeřný skřet 😀

Ambo
    Ambo
    Účastník

Ty hele Tut, je vůbec Punťa v Bradavicích legálně? 😀 Protože yettiové jsou jen v Tibetu…

Hesiona
    Hesiona
    Účastník

Yettiho nehledejte, přišlo na něj jaro a od včerejšího večera se potuluje po Zakázaném lese.

Ridia
      Ridia
      Účastník

My už i kromě Zapovězeného vedeme i Zakázaný les? KDE?!?! *_*

Aurora
      Aurora
      Účastník

Hele, Hes, a není ono to týrání fantastických zvířat? Yettiové přeci potřebují ke štěstí pořádnou porci sněhu a značný kus ledovce, ne? 😀 Jestli ti na něj přijde Hagrid, nastěhuje si ho do hájenky, pokusí se s ním skámošit a nejspíš ho i rozmnožit. Bacha na něj. Nebo spíš bacha na Hagrida, Punťu i na Amba. Nejspíš má s tím přerostlým smradlavým medvědem nějaké podlé plány 😀

Ambo
        Ambo
        Účastník

Pozdě, Hagrid ho našel. Teď trůní na obří ledovci v Zapovězeném lede uprostřed mini-oceánu, a náramně se mu tam líbí 😀 Hagrid říkal, že když mu dáme víc mrkví, skutečně se rozmnoží. Jaksi přeslechl, že je právem Tut, že není “Sněhulda” ale Punťa a že jestli ho Tut uvidí oranžového, uřkne mě.

Aurora
          Aurora
          Účastník

To snad neeeeee!Tohle je ale tvá vina, Ambo!!! Až tohle zjistí Tut …!!! To nebude jen uřknutí. Ta tě za to rovnou stáhne z kůže!!!

Tutanchanup
          Tutanchanup
          Správce

Néééé, můj PUNŤA!!!

Ridia
          Ridia
          Účastník

Tak děcka, tohle chce záchrannou akci!

Aurora
          Aurora
          Účastník

A koho budeme zachraňovat a před čím? Sebe před rozzuřeným yettim, pardon, před Punťou. Hagrida před Ministerstvem kouzel a Odborem na dohled kouzelných tvorů, Amba pře Tut a Hes, Punťu před Hagridem? 😀 😀 😀 Tohle bude zajímavá neděle, to vám tedy povím, lidi 😀 😀 😀

Ambo
          Ambo
          Účastník

Jsem tu dobře na přestupek školního řádu?? Jdu s vámi 😀

Ridia
          Ridia
          Účastník

Mám plán: dostat se ze školy nebude takový problém, věřím, že každý máme svoje způsoby, takže prosím nechoďte po skupinkách. Dále potřebujeme odlákat Hagrida. Mohly bychom ho vylákat k Prasečí hlavě za účelem prodeje vajec něčeho strašně nebezpečného, například draka, že (údajně to už někomu zabralo, tak proč né nám?). Pak se skupinka vedená Tut, protože je to její mazlíček, s Ambem, protože ten ví zase kde, vydá pro Punťu. Navrhuju sedm lidí max (aspoň čtvrťáci!!) ať nejste moc nápadní, ale zase míň jak tři je sebevražda, protože, jak víme, se v Zapovězeném lese pohybuje mnoho nebezpečných tvorů včetně slavného bradavického jaguára, takže by vám mohlo jít o krk. Taky byste mohli sebou vzít něco co má Punťa rád, ať vám to jde rychle (a asi ne mrkev jak jsem slyšela). S Hagridem domluvím schůzku na půl desáté, takže o devíti start?
          P.S. A kdyby měl někdo obavy, že nám nebude stačit čas, jsem ochotná nechat se přeměnit nějakým Havraspárským na tajemného prodejce vajec a opít Hagrida u Prasečí hlavy.

Ambo
          Ambo
          Účastník

Ty seš moje holka, Ridi! A to jsem si myslel, že mě a Weasleyovce už nikdo nepřekoná 😀 Jenom pro zajímavost, bude prča, že mezi trollama ze čtvrtého ročníku a výš budu já druhák 😀 Co se Hagrida týče, je problém. Dnes má totiž přijet madame Maxim, tak že je musíme vylákat na něco jiného – něco, co bude zajímavější než yetty, protože obří sněžnou gorilu Hagrid Maxime určitě bude chtít ukázat…

Aurora
          Aurora
          Účastník

ty máš na přestupování školního řádu snad šestý smysl 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

. . . to o šestém smyslu platí na Amba 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

U Merlina, Ridi, to je strategie hodná Napoleona (pro čistokrevné kouzelníky a mudlovské ignoranty – Napoleon byl velký politik a válečný stratég a voják drobnější postavy, jenž byl natolik úspěšný že se vlastnoručně korunoval mudlovským francouzským císařem, jasně, nakonec se ho zbavili, ale byl po čertech mazaný, jako naše Ridia! 😀 ) Akorát já bych tomu dala aspoň o 15 minut větší časovou rezervu. Co když cestou z hradu narazíme na nečekanou překážku (Protiva, Noriska, Filch, člen učitelského sboru, známe Křiklana)

Ridia
          Ridia
          Účastník

Dobře, mám teda u Prasečí hlavy být nebo ne? A v kolik se nesmí ze společenské místnosti? Už v devět? Já jen ať nás nikdo nevidí odcházet, bylo by divné že se nevracíme… S tím časem by to ještě chtělo pošéfovat, ale i tak Auroro děkuju za uznání 😃

A jen tak na okraj – Napoleon byl drobnější jen z našeho pohledu – jeho výška byla tehdy nadprůměrná a tento omyl vznikl z faktu, že jej často doprovázeli nadnadprůměrně vysocí bodyguardi. A nebo taky jde o špatný převod z francouzkých palců na britské nebo o špatný překlad jeho přezdívky, která má zřejmě znamenat blízký lidu (a ne zemi asi).

Ambo
          Ambo
          Účastník

S Protivou a Filchem je to zařízené, Protiva udělá jadernou bombu hnojůvek ve Velké síni. Ridi, lepší by bylo, nalákat Hagrida a Maxime na něco čemu madame neodolá… Hagrid přeci na Maxime vždy dá, ne? Třeba romantická večeře při svíčkách někde co nejdál od Zapovězeného lesa 😉

Aurora
          Aurora
          Účastník

😀 Taky dobrý postřeh, Ridi. Každopádně, asi by bylo nejlepší vůbec se ve společenských místnostech nezdržovat a zašít se v komnatě nejvyšší potřeby, pak jen Komnatu požádat, aby nám vykouzlila vchod někde blízko Vstupní síně, nejlépe hned vedle brány s kanci 😀 A Hagridovi stačí říct, že tak jemná a sofistikovaná francouzská čarodějka jako Madam Maxime si zaslouží výjimečný večer. Večeři při svíčkách u Jezera zařídí domácí skřítci (ti se vždycky můžou samou ochotou přetrhnout a že při tom sem tam přestoupí školní řád si nijak nepřipouští) a kdybychom to Hagridovo rande Piskoř a já ještě opepřili hodně megalomanským ohňostrojem tak na 30 minut (máme zásoby a trošku jsme experimentovali, bude to stát za to), dalo by vám to dost času na záchranu Punti

Ambo
          Ambo
          Účastník

Dobrá mí milý rebelové, zítra dopilujem poslední plány 😉 Čus Merlinus

Aurora
          Aurora
          Účastník

brou noc 😀

Ridia
          Ridia
          Účastník

Dobře, já to zařídím s těmi skřítky, jak mě přeřadili do Mrzimoru tak se ke mně víc mají navíc to mám blízko. Funguje vlastně komnata? Já slyšela, že od bitvy o Bradavice nefunguje… Co kdybychom se schovali v kuchyni?

Aurora
          Aurora
          Účastník

Funguje, Ambo v ní pravidelně koná nepřekonatelné (a hlavně ilegální) večírky 😀

Hesiona
    Hesiona
    Účastník

Můžete zachraňovat mě před OVCEmi 😛

Aurora
      Aurora
      Účastník

tady je to samé zvíře 😀

Ambo
    Ambo
    Účastník

Dobrá tedy. Ve čtvrt na deset se Tut vydá do Hagridovy hájenky za Maxime a Hagridem, vyláká je k jezeru na romantickou večeři, v půl desáté Protiva udělá domluvenou jadernou bombu hnojůvek, tím pádem je on i Filch a ten jeho smeták vyřazen ze hry. Opět minut později já, Aura, Ridi, Hes a Teki se vydáme do Zapovězeného lesa, kde se možná potkáme s Tut (pokud vše půjde jak má) 😉 Následně najdeme Punťu, a speciálním zmrazovacím kouzlem Hes, Ridi a Teki zmrazíme mini-oceán, tím budeme mít volbou cestu k yettimu. Nalákáme ho na čerstvý sníh a mrkev, šoupneme ho Tut, a je po starostech. Jednoduchý jako levitující kouzlo

Hesiona
      Hesiona
      Účastník

To je skoro námět na nový díl Harryho Pottera:D

Ambo
        Ambo
        Účastník

Kéž by 😀

Aurora
      Aurora
      Účastník

😀 Mimochodem, jak si vede to tvoje psaní? Už se s námi podělíš o kousek své fantazie?

Ambo
        Ambo
        Účastník

Hm,no, jedna věc: krapet se stydim :-D, druhá věc: netušim, kde to mám publikovat 🙂

Ambo
    Ambo
    Účastník

Dobrá, zítra to všechno vypukne. Záchrana Punti se už dále odkládat nemůže! 😉

Llyan
    Llyan
    Účastník

Problém, vážení! Pomáhala jsem Kratiknotovi donést do sborovny nějaký papíry a všimla jsem si rozpisu nočních hlídek. Hádejte, kdo na nás (teda na VÁS, prváky přece neberete 🙁 …) může kdykoli vybafnout?

Ambo
      Ambo
      Účastník

Ale ne, ne ne ne ne, komplikace ne. Mám blbej pocit, že na hlídce budete takový ten fialový troll, co pořád dupe a ječí na každého, kdo se na něj podívá, což? 🙁

Llyan
      Llyan
      Účastník

Přesně ten. Bude na chodbě před Buclatou dámou (pokud je tu někdo z Nebelvíru, nezávidím). A ta jeho růžová kámoška se sklony čůrat na cokoli, co se hýbe, dostala na starosti Vstupní síň. Paráda, ne? 🙁

Ridia
        Ridia
        Účastník

Odkdy máme vlastně na hradě takové příšerky?

Ambo
          Ambo
          Účastník

Ridi: takový ten ušák z Nebelvíru propašoval vajíčka Bloudnice (kdo nezná, nepochopí), a od tý doby tam hlídkujou 😀

Ridia
      Ridia
      Účastník

Tak to se bude muset nějak zařídit… Vede z komnaty nějaká chodba jiná než k Prasečí Hlavě a skrz skříň do et random?
      A ty si z toho nic nedělej špunte, jestli se to nakonec povede, tak myslím, že budeme vůbec rádi, že jsme rádi, takže není zrovna o co stát 😊
      A nebo vymysli, jak nás zbavit Kratiknota a vezmu sebou dvousměrné zrcátko, ať se můžeš dívat 😉

• This reply was modified 8 let, 6 měsíců by Ridia Ridia.
      Llyan
      Llyan
      Účastník

Kratiknota se ani tak bát nemusíte, hlídkuje na opačné straně školy. Nemá někdo nápad, čím by se dala odlákat ta trollice? Punťa je na mrkev, ne? Tak ona by mohla být třeba na… co já vím, na pití, aby měla co vylučovat…
      Mimochodem, toho špunta si vyprošuju!

Ambo
        Ambo
        Účastník

No, jelikož Protiva udělá tu bombu hnojůvek pro Filche, trollice bude asi zaměstnána. No, ale co s tím trollem co hlídkuje před Buclatou dámou? Co Hes, Ridi (?) a Aura? To musíme vymyslet… 😀

Llyan
          Llyan
          Účastník

Vidíte, jak se občas můžou hodit prváci? Zrovna nedávno jsem narazila na tajnou chodbu, co vede od učebny blízko Havraspárské věže skoro až k Buclaté dámě. Můžu ho zkusit nějak odlákat. Lumos není tak těžký kouzlo a když něco bude podezřele blikat, snad by se mohl jít podívat… Nejsou zrovna nejbystřejší.

Ambo
          Ambo
          Účastník

Á, výborně, vyřešeno. Instrukce všichni máme, takže ve čtvrt na deset vše vypukne 🙂

Piskor
    Piskor
    Účastník

Ahojky, konečně jsem zpět! A se mnou i nové rachejtle a ohňostroje. Mám pocit, že je tady někdo potřeboval. Berete mě do “Týmu Puňťa”? Ve čtvrt na deset se sejdeme kde? Anebo ni, budu se držet s Auri 🙂

Aurora
      Aurora
      Účastník

😀 To víš, že jo, půjdeš rovnou se mnou 😀

Piskor
        Piskor
        Účastník

Super, čekám ve společence 🙂

Ridia
    Ridia
    Účastník

Hej, vypadá to, že možná nepůjdu. Zapomněla jsem na jedno zatracené projednání pro Křiklana, a musím ho mít zítra hotové. Ale ještě zhodnotím, kolik mi zabere času a jak bdělá při to musím být, takže se mnou počítejte do té doby, co se v komnatě o čtvrt neukážu… 🙂 :/

Llyan
    Llyan
    Účastník

Co to dvousměrné zrcátko??? Počítám, že zabavit trolla nebude na tak dlouho, abych musela prošvihnout i ten zbytek…

Ridia
      Ridia
      Účastník

Jsou to vlastně dvě zrcátka jedno dostaneš ty a jedno já. Budem spolu moc mluvit a ty uvidíš všechno co se děje pěkně z bezpečí své postýlky. Ale pokud se chceš mermomocí nechat sežrat jaguárem, popros někoho jiného, ať si tě vezme na krk. Já za smrt dvanáctiletého dítěte zodpovědná nebudu.

Ridia
        Ridia
        Účastník

Jejda, teď jsem to asi špatně pochopila. Jestli ano tak se omlouvám a obratem posilám zrcátko. Spoj se se mnou až ho dostaneš.

Llyan
          Llyan
          Účastník

Mám ho, dík 🙂

Ridia
          Ridia
          Účastník

Bezva, bezva. Tak co, spouštíš plán?

Ridia
    Ridia
    Účastník

Tak co, vyrážíme?

Ridia
      Ridia
      Účastník

*netrpělivě klepe prsty o okraj křesla a rozhlíží se po prázdné komnatě *

Aurora
    Aurora
    Účastník

😀 Jde se na to!!! Piskořku, přítelkyně, jdeme. Ambo a Hes někde usli na vavřínech, ještě že je s námi Ridia a Llyan

Ridia
      Ridia
      Účastník

Super! Llyan? *šeptne do zrcátka* vzduch čistý?

Llyan
    Llyan
    Účastník

Troll je v suchu, povedlo se mi ho zamknout v prázdné učebně, jenže mě přitom načapal Filch… Tohle je tajná zpráva prostřednictvím toho super zrcátka, zatímco leštím plakety v Pamětní síni, takže pardon, ale já jsem ze hry. Fakt bych vám ráda pomohla, ale znáte Filche… A sakra, už je tu zas. Hodně štěstí.

Ridia
    Ridia
    Účastník

Auroro, Piskoři, pokračujeme, nebo to necháme na jindy, až tu bude majitelka a hlavní strůjce všech problémů?

Aurora
      Aurora
      Účastník

Ne, dotáhneme to do konce, já a Piskoř už čekáme na kraji Zapovězeného lesa u Hagridovy hájenky, Hagrid už vyznává lásku madam Maxime u večeře, kterou domácí skřítkové připravili na druhé straně jezera

Piskor
        Piskor
        Účastník

Nechala bych to najindy. Po té včerejší Astronomii a dnešní exkurzi v Zapovezenem lese jsem jak pretalhá kyjem horského trolla. A Auri, až se s tebou nebudu bavit, tak jsem usla, tak mě můžeš vzbudit, jo?

Aurora
          Aurora
          Účastník

😀 no tak tedy zítra, holky, ale na Hagrida budeme muset vymyslet něco jiného

Aurora
    Aurora
    Účastník

Ridi? Jdeš s námi do toho? Musíme myslet na Punťovo dobro 😀

Piskor
      Piskor
      Účastník

To je zase pravda… 🙂

Aurora
        Aurora
        Účastník

Punťa to ještě jednu noc vydrží, není přeci z cukru 😀 já jen doufala, že bude ta záchranná akce za námi ještě před začátkem víkendu 😀 Ambo říkal něco o tom, že hledal správné místo pro další večírek 😀

Tutanchanup
    Tutanchanup
    Správce

Zítra ale můžu až hodně pozdě večer, mám soukromou lekci šermu s Krvavým baronem.

Aurora
      Aurora
      Účastník

To bych ti neradila, Tut, já si to s ním vyzkoušela a málem jsem skončila jako Skoro bezhlavý Nick. I když to bude nejspíš vina Protivy. Ten prevít ušatá mi chtěl podtrhnout koberec pod nohami, jenže to špatně načasoval. Krvavý baron pak hrozně řádil, takže si to Protiva podruhé asi nedovolí, ale radši si dej pozor!!! Jo, a taky se dobře obleč. Krvavý baron rád uděluje své lekce šermu na Astronomické věži a po večerech tam dost táhne 😀 A to nemluvím o tom, když to náhodou nevybereš včas a proletíš skrz Barona. O tom ví své zase Ambo 😀

Ambo
        Ambo
        Účastník

To mi radši ani nepřipomínej. Abych řekl pravdu, vyhecoval jsem Protivu aby ten koberec podtrh Baronovi (byl jsem tak rozhořčený, že mne nenapadlo, že to Krváčovi nijak neublíží) 😀 Kdyžtak party je jako vždy, od deseti v komnatě Nejvyšší potřeby. A pamatujete, jak jsem vám říkal, že když se to podaří s tou francouzštinou, tak bude mega super merlinovská pařba? Smůla. Frájina se neotevřela 🙁

Aurora
          Aurora
          Účastník

To jako že skončíš v němčinářské třídě?! Mimochodem, za ten koberec na tebe teď čeká odplata, doufám, že s tím počítáš 😀

Piskor
          Piskor
          Účastník

Neeeee! A teď to není kvůli tej pařbě, ale kvůli frájině. Ach jo, tak jsem doufala, že alespoň havrasparovi se podaří něco, do se kdysi nepodařilo mě…. 🙁

Llyan
    Llyan
    Účastník

Takže dneska už teda bude “operace Punťa”, nebo se na něho vybodneme?

Aurora
      Aurora
      Účastník

No já upřímně doufám, že dneska to konečně dáme do zdárného konce, a upřímně doufám, že to nebude bez majitelky, na kterou je ten smradlavý chlupáč registrován na Ministerstvu kouzel, na Odboru pro dohled nad kouzelnými tvory 😀

Ambo
        Ambo
        Účastník

(technická: já do půk desátý ponocovat nemůžu, tak jak to uděláme…?)

Aurora
          Aurora
          Účastník

Já bych to spustila teď. Protiva zaměstnal učitelský sbor, Filche i Norisku. Udělal kůlničku na dříví ve skleníku číslo 7 (tam jsou pěkně ďábelské byliny), a teď ke všemu likviduje famfrpálové hřiště. Když tedy vyrazíme teď hned a vezmeme to kolem vrby mlátičky, můžeme to mít rychle za sebou a možná budeme i včas v posteli 😀 Co vy na to?

Piskor
          Piskor
          Účastník

Jdeme na to. Startuju rachejtla… 🙂

Aurora
    Aurora
    Účastník

Fajn, jsme sice jen 3 (ty, já a Ambo), možná 4 (Llyan), ale bude to muset stačit. Vyrážíme, dokud je čas!

Ridia
      Ridia
      Účastník

Pět 😉

Aurora
        Aurora
        Účastník

😀 No výborně, já jsem se tě tak lekla, Ridi! To mi nedělej!

Aurora
    Aurora
    Účastník

Fajn, k vrbě mlátičce jsme dorazili ve třech, ostatní nás nechali ve štychu. Aspoň zbbyde víc zábavy pro nás 😀 Jde se do lesa. Ambo, doufám, že máš pro Punťu tu mrkev!!!!!

Ambo
      Ambo
      Účastník

Juj, jakou že to mrkev…? Ale mám ještě ty zlatý – myslíte, že budou šmakovat?? 😀

Ridia
        Ridia
        Účastník

Asi jo, ale myslím, že Tut stále preferuje původní barvu svého mazlíčka, tak doufej, že nezezlátne 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

Ty zlaté mu, aspoň podle toho, co jsi posledně říkal, šmakujou víc než dost. Až bude mít Tut svého Punťu pod dohledem, bude jí fuk, jakou barvu bude mít. Doufám 😀

• This reply was modified 8 let, 6 měsíců by Aurora Aurora.
    Aurora
    Aurora
    Účastník

Takže jsme 4, to není zlé

Ridia
    Ridia
    Účastník

*Čtveřice studentů se krčí ve stínech stromů u Zapovězeného lesa.*

Ambo
      Ambo
      Účastník

Pochodém vchod! *zavelel Ambo* Vzhůru za Punťou! 😀

Ridia
    Ridia
    Účastník

Ambo, povedeš nás teda?

Ambo
      Ambo
      Účastník

Takjo. Hm, tady na tom rozcestí doleva…hm..tady zahnout a – tenhle strom tu nebyl!

Aurora
    Aurora
    Účastník

. . . ve chvíli, kdy se ujistí, že učitelský sbor je na famfrpálovém hřišti silně zaměstnán, vběhnou tito studenti rychle do Zapovězeného lesa. Merlin s nimi!!! Budou potřebovat veškeré štěstí, neboť v lese je už tma

Ridia
    Ridia
    Účastník

Lumos.

Aurora
    Aurora
    Účastník

zapomněla jsem, kterým směrem to je, lidi

Ambo
      Ambo
      Účastník

Ještě že máte statečného Amba! Tady kolem té vrby, jo, hm, asi tudy… Heke, neni tamhle něco bílýho?

Ridia
        Ridia
        Účastník

Je obrovský! :O S tím vražedným jste to fakt mysleli vážně….

Aurora
          Aurora
          Účastník

ale stačí zamávat zlatou mrkví, a jsi jeho nej kámoš

Ridia
    Ridia
    Účastník

Umíte někdo hledací kouzlo? :O

Aurora
    Aurora
    Účastník

Ambo, rozlom jednu zlatou mrkev, Yettiové mají skvělý čich!!!

Ambo
      Ambo
      Účastník

-křup- Tu se za hustými borovicemi ozve těžký dusot, funění a že cosi těžkého plave ke čtveřici studentů..

Piskor
      Piskor
      Účastník

No tak, neříkejte, že neumíš sekací kouzlo, abychom se prodrali tím houštím. Pusťte mě dopředu. ..

Aurora
    Aurora
    Účastník

Ambo, no tak, mrskni mu jednu tu mrkev, jinak nás převálcuje. Na Yettiho omračovací kletba nepůsobí, jsou odolní

Ambo
      Ambo
      Účastník

Mezi borovicemi vykoukne rozjařená hlava yettyho-já, Ridi, Llyan a Aura se dáme na zběsilý utěk ke kraji lesa…

Piskor
        Piskor
        Účastník

Hej, a ja sem duch? *ssunda sneviditelný plášť* Aha, už mě vidíte? ny

Ridia
          Ridia
          Účastník

Už mě tak neděs sim tě… -_-

Piskor
          Piskor
          Účastník

Promiň, neuvědomila jsem so to… 😀

Piskor
      Piskor
      Účastník

A navíc nechceme Puňťu prece zranit nejakou fungující kletbou, že?
      No tak, Ambo, dělej! !

Ridia
    Ridia
    Účastník

Co poutací kouzlo?

Aurora
      Aurora
      Účastník

Dobrý nápad, ale musíme všichni tři naráz, aby to mělo efekt. Takže lidi, raz, dva a tři!!!!

Ambo
        Ambo
        Účastník

POUTA NA TEBE!

Ridia
          Ridia
          Účastník

Pouta na tebe!!

Aurora
        Aurora
        Účastník

POUTA NA TEBE!!!!

Ridia
    Ridia
    Účastník

Počkat, počkat, stůjte!! *rozhlédne se vyděšeně kolem* KDE JE PISKOŘ?!?!

Piskor
      Piskor
      Účastník

Super, nechcete me odpoutat? Naučte se lip mirit! 🙂

Ambo
        Ambo
        Účastník

Hehe! A kdo vezme toho yettiho?

Aurora
          Aurora
          Účastník

VINGARDIUM LEVIOSA

• This reply was modified 8 let, 6 měsíců by Aurora Aurora.
          Piskor
          Piskor
          Účastník

Auri, jsi v poho? Je to Wingardium a ne vingardium 🙂
          WINGADIUM LEVIOSA!

Ridia
          Ridia
          Účastník

*yetti vyletí několik metrů do vzduchu a sejme s tím všechny větve cestou*

Aurora
          Aurora
          Účastník

😀 gramatika

Aurora
          Aurora
          Účastník

a teď, když už se Punťa vznáší ve vzduchu, měli bychom ho zamaskovat. Umíte maskovací kouzlo? Budeme ho muset použít zase všchni naráz. Mimochodem Piskořku, neměla by ses lidem plést před hůlku 😀

Piskor
          Piskor
          Účastník

Ok 🙂 *sesílá maskovací kouzlo* A co použít muj plášť?

Ridia
        Ridia
        Účastník

Diffino! *pomůže mu vstát* jsi ok?

Piskor
          Piskor
          Účastník

Jo-o, díky 🙂

Llyan
    Llyan
    Účastník

*zahlédne cosi bílého mezi stromy a vypískne*

Ambo
      Ambo
      Účastník

-ale ne, teď mámebproblém co se svázaným yettim-

Piskor
      Piskor
      Účastník

Sakra, co se děje, desis mě, Lly!

Aurora
    Aurora
    Účastník

JSOU TU 2 YETTIOVÉ!

Ambo
      Ambo
      Účastník

Co!? SAKRA! Nás Tut uřkne:-(

Piskor
      Piskor
      Účastník

U Merlinových koulí, juj, chtěla jsem říci trenýrek samozřejme 🙂

Ridia
    Ridia
    Účastník

ZATRACENÝ HAGRID!!!

Aurora
      Aurora
      Účastník

našel mu nevěstu!

Aurora
        Aurora
        Účastník

a je nějaká nakrknutá

Ambo
          Ambo
          Účastník

Necháme ho tu

Piskor
          Piskor
          Účastník

To asi úplnéě nepůjde. ..

Piskor
        Piskor
        Účastník

Nádhera. ..

Llyan
    Llyan
    Účastník

MDLOBY NA TEBE! *paprsek mine o pár čísel její hlavu*

Ridia
      Ridia
      Účastník

Neomračuj, poutej, ať si ji rozváže kdo chce. POUTA NA TEBE!!!

Aurora
      Aurora
      Účastník

musíme všichni naráz! Raz, dva, tři: MDLOBY NA TEBE

Piskor
        Piskor
        Účastník

MDHLOBY NA TEBE! POUTA NA TEBE!

Ambo
    Ambo
    Účastník

Toa to vylepšila!

Ambo
    Ambo
    Účastník

POUTA NA TEBE! Mdloby na tebe! 😀

Aurora
    Aurora
    Účastník

. . . půlka studentů omračuje, půlka poutá a výsledkem je zpoutaný a dokonale omráčený yetti, nebo spíš yetti-girl

Llyan
    Llyan
    Účastník

POUTA NA TEBE! *povede se jí zasáhnout jednu tlapu*

Ambo
    Ambo
    Účastník

Vyřešeno, a teď rychle do kolejí! (Byla to jízda 😀 )

Aurora
      Aurora
      Účastník

To tedy, jenže jak teď dostaneme nenápadně na hrad 2 yettie? Už jeden je dost těžko uskladnitelný

Piskor
      Piskor
      Účastník

Ambo, projednou s tebou souhlasím, ještě musím udělat hromadu esejí. Auri, ty už je máš?

Llyan
    Llyan
    Účastník

Dobře, a co teď?

Piskor
    Piskor
    Účastník

Super!! *tančí oslavny tanec kolem omraceneho yettiho*

Ridia
    Ridia
    Účastník

Takže jdem zpátky do hradu? Než se slečna probudí?

Ambo
      Ambo
      Účastník

JO! Zejtra se kdyžtak vrátíme 🙂 Čus Merlinus 😀 Byl to mazec

Llyan
    Llyan
    Účastník

Necháme je tady svázaný?

Ridia
      Ridia
      Účastník

Punťu vezmem sebou.

Piskor
        Piskor
        Účastník

Samosebou, Puňťa jde s námi. A toho druhyho se jeste musíme domluvit… 🙂

Aurora
      Aurora
      Účastník

Mám nápad, prostě je odneseme Tut. Je zrovna na vrcholku astronomické věže, tajtrdlíkuje tam s Krvavým baronem. Prostě jí tam ty dva chlupáče složíme a máme hotovo, ne?

Llyan
        Llyan
        Účastník

Má někdo nápad, jak dostat na vrchol Astronomické věže dvě obří sněžný gorily???

Ridia
          Ridia
          Účastník

co kdybychom je přivázali ke košťatům ?

Piskor
          Piskor
          Účastník

A spadneme si s koštaty. To tak, ja mám sve koště ráda!

Piskor
          Piskor
          Účastník

Vylézt tam a zkusit Accio?

Aurora
          Aurora
          Účastník

wingardium leviosa a maskovací kouzlo, ale bude to záhul

Ridia
          Ridia
          Účastník

zmenšovací kouzlo?

Piskor
          Piskor
          Účastník

Jde použít na živé tvory? Asi ne, ne?

Llyan
    Llyan
    Účastník

Není to týrání kouzelných tvorů? Hagrid by nás za to zašláp

Ridia
      Ridia
      Účastník

Nedoví se to.

Piskor
      Piskor
      Účastník

Není, je to pro jejich vyšší dobro *potouchle se usmívá*. A bude tonpro ne lepší, když to s nimi Tut umi

Aurora
    Aurora
    Účastník

Bereme je oba, bude legrace sledovat, jak si to Tut vyřeší 😀 Ostatně, taky nemusíme oddřít všechno. A když je teď rozdělíme, ta Punťova slečna vtrhne na hrad až se vzbudí a udělá tam pořádný brajgl, to přeci nechceme

Aurora
      Aurora
      Účastník

ačkoliv (zlodušský úsměv) . . . takové malé narušení výuky v pátek odpoledne nezní zle

Piskor
      Piskor
      Účastník

To opravdu ne! A hlavně bacha na Filche

Llyan
    Llyan
    Účastník

Taky je můžeme nechat oba tady, dokud se to nedozví Tut a neudělá si s tím svoje… Přece jen, yettiové na hradě by se mohli brát jako důkaz nedostatečných bezpečnostních opatření.

Aurora
      Aurora
      Účastník

A co takhle použít Komnatu nejvyšší potřeby? Komnata se uzpůsobí jejich potřebám, dokonale je schová a Tut si to po hodině šermu nějak pořeší sama

Piskor
        Piskor
        Účastník

Ta Komnata zní geniálně. Tak jako tak, ja budu muset opravdu brzo zmizet, nechci dělat ty eseje az do rána. ..

Ridia
        Ridia
        Účastník

Platí. Ale už pojďme, protože jsem viděla něco se hýbat a nechci moc vědět, co to bylo…

Ridia
      Ridia
      Účastník

A proč jsme sem potom všichni lezli??? Držme se původního plánu: berem Punťu a jdem.

Aurora
        Aurora
        Účastník

Když nevezmeme i tu jeho holku, tak budou oba vyvádět, až se vzbudí, provalí se to, a to přeci nechceme, Ridi

Ambo
      Ambo
      Účastník

Souhlasím s Llyan. Tut i Hagrid se s nimi budou moc vídat a my si oddychnem.Merline, já už chci do postele s nebesi..

Aurora
        Aurora
        Účastník

A za všechno může Hagrid!

Piskor
          Piskor
          Účastník

Aspoň že známe viníka!

Piskor
        Piskor
        Účastník

Taky souhlasím. Pro dnešek toho bylo dost. Ridi, Auro, byly jste prehlasovány *omluvne-potouhle se usmívá*

Aurora
          Aurora
          Účastník

takže jsme se sem plížili zbytečně?

Ambo
          Ambo
          Účastník

V podstatě jo 😀 Aspoň byla sranda 🙂

Ridia
          Ridia
          Účastník

Evidentně. *zní trochu naštvaně* Takže když mě omluvíte. *Klepne si hůlkou na hlavu a postupně se ztrácí.* Mějte se, já jdu do společenky. *ozve se z prázdna*

Aurora
          Aurora
          Účastník

Počkej, Ridi, jdu s tebou. Nějak mě to vyčerpalo

Ridia
          Ridia
          Účastník

Pojď. Ne vlevo! Dopředu… Chytém tě za ruku, tak. Taky chceš zamaskovat?

Piskor
          Piskor
          Účastník

A na mě každý kašle! Tak ja jdu sama, no.

Piskor
          Piskor
          Účastník

Ale ne. Víte co? Dělejte si s nima co chcete. Když se dohodneme… Tak vezmeme Puňťu Tut, yetti-girl tu nechame, ať se o ni postará Hagrid a pak hurá na eseje.

Piskor
          Piskor
          Účastník

Ok, tak teda mizím *obleče si neviditelný plášť* Dobrou (tvůrčí) noc!

Aurora
          Aurora
          Účastník

Kdepak Piskoři, já už se dneska nezvládnu učit, úkoly už naštěstí mám. Jsem totálně grogy. Možná ale posedím u krbu a budu se lenivě dívat, jak se mučíš nad esejemi 😀 Jestli chceš, můžeš si je opsat, i když vím, jak nerada to děláš 😀

Piskor
          Piskor
          Účastník

Uvidím, dik za nabídku, ale zkusím to sepsat sama . Už se těším do tepla, dost mrznu.

Ambo
          Ambo
          Účastník

Jo, ale ať si pro něho příde sama. 😉 A to ‘hurá’ mi radši nepřipomínej…

Ambo
    Ambo
    Účastník

…musíme se vyspat na party!! 😀

Aurora
      Aurora
      Účastník

. . . nejdřív tohle, potom zábava!

Llyan
        Llyan
        Účastník

Tohle se nepočítá jako zábava? 😀

Piskor
          Piskor
          Účastník

Ocividně. Já to teda jako zabavu beru. A mimochodem, z jaké jsi koleje, Lly?

Llyan
          Llyan
          Účastník

Havraspár (smůla, musím přes celej hrad)

Llyan
          Llyan
          Účastník

A ty?

Aurora
          Aurora
          Účastník

jééé, další Havraspár, Piskoř a já jsme z Nebelvíru 😀

Ambo
          Ambo
          Účastník

Lly, tak to máme stejnou cestu 😉

Piskor
          Piskor
          Účastník

J3á? Nebelvírák. Tady je snad jenom Havran a Lev 🙂 když Ridi je ted po novu Jezevec, jestli se nemýlím. ..

Aurora
          Aurora
          Účastník

NEBELVÍR JE PRVNÍ TŘÍDA!!! 😀

Ridia
          Ridia
          Účastník

Je 😉

Aurora
          Aurora
          Účastník

ale stejně jsem chtěla do Mrzimoru. A jak je vůbec možné, že nám tě vzali? 🙁 🙁 🙁 Sepíšu petici na protest!

Ambo
          Ambo
          Účastník

Je to orel, havrane. A o tý první třídě by se taky daly vést diskuse 😉

Piskor
          Piskor
          Účastník

To teda nedaly! A ano ,máš pravdu Ambo, jasem tottotiž chtěla puvodne psát Havraspar a pak se mi to nechtělo celý vypisovat a tak jsem na to pozapomněla, no.

Aurora
          Aurora
          Účastník

nedaly, je to neoddiskutovatelné 😀 😀 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

Tohle byla zábava, dokud se zpoza stromů nevyřítila Punťova holka, lidi! 😀

Ambo
    Ambo
    Účastník

Mějte se Merlinovsky *přikývnu na souhlas* Deš, Auro?

Piskor
      Piskor
      Účastník

Aura už zdrhla s Ridi

Aurora
        Aurora
        Účastník

nezdrhla, já se jen tak šourám 😀

Aurora
      Aurora
      Účastník

jdu, jsem nějaká vyšťavená, rvát se s yettim je horší než rvát se s Protivou

Piskor
        Piskor
        Účastník

To tkuž je co říct! 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

To tedy ano. Tak pojď, drahá přítelkyně. Chtěla ses ještě učit a já bych si ještě ráda dala něco dobrého na zub 🙂

Piskor
          Piskor
          Účastník

Jdu. Dobrou noc všem!

Llyan
    Llyan
    Účastník

*vyplíží se z lesa, drží se ve stínu a doufá, že si jí nikdo nevšimne, dokud se bezpečně nedostane do postele*

Llyan
      Llyan
      Účastník

Dobrou, a držte mi palce, ať nenarazím na Filche…

Ambo
        Ambo
        Účastník

Počkej na mě! Jdu s tebou 😉

Aurora
        Aurora
        Účastník

Neboj, ten se ještě plahočí s celým učitelským sborem na famfrpálovém hřišti a dávají dopořádku Protivovu spoušť

Piskor
    Piskor
    Účastník

(Mimochodem, omlouvám se za překlepy. Pisu z mobilu a taky vás tu trochu nestíhám. Priste si pustím raději PC)

Aurora
      Aurora
      Účastník

😀 Já vás nestíhám ani na tom PC, ale snažím se o sto šest! 😀

Ambo
    Ambo
    Účastník

Já jsem taky na mobilu, a nestíhám. Štve mě to, že ČzP furt musim aktualizovat 🙁

Aurora
      Aurora
      Účastník

😀 tohle dobrodružství byla taková rychlostní smršť (skoro lavina 😀 )

Piskor
      Piskor
      Účastník

Jojo, úděl používání mudlovskych technologií:-D

Aurora
        Aurora
        Účastník

mudlové všechno dělají tak komplikovaně, a přitom by stačilo používat ta naše obousměrná zrcátka 😀

Ambo
    Ambo
    Účastník

No to jo 😀 Prosim vás tohle budem dělat za dne, mě už to teď nemyslí 😉

Aurora
      Aurora
      Účastník

Mimochodem, Ambo, tu party si představuji nějak takhle, jasné?!

Ambo
    Ambo
    Účastník

Neboj 😀 Jinak to ani neumim:-D

Aurora
      Aurora
      Účastník

😀 Výborně! Hezky ve velkém stylu! Bude to velkolepé!

Ambo
    Ambo
    Účastník

Tak jo lidi, ja jdu do hajan. Jsem rád že se moje téma uchytilo- přes 200 odpovědí (z toho 100 za dnešní večer) 🙂 Tak zejtra se uvidíme na bylinkářství, brounoc

Aurora
      Aurora
      Účastník

🙂 Tak zatím, dneska jsme se činili 😀

Ambo
    Ambo
    Účastník

Tak mě zase napadl nápad: řekněme, že bych založil v Korbelu téma “Kouzelnické profily” (nebo jiný název, to vem troll). Do tohoto tématu by každý uživatel, kdo má fantasie víc než dost, napsal ´komentář´ (nebo jak to nazvat) na způsob toho, co mají Autoři – takový malý dotazník. Samozřejmě by to bylo formou kouzel, každý by se dozvěděl spoustu věcí, např. jméno (přezdívka), kolej v Bradavicích, hůlka, školní zvíře, patron, ´po čem by vám voněl Amorův šíp´, koníčky (jakoby důmyslně vsazené do kouzelnického světa), ročník v Bradavicích apod. Byla by to docela sranda a vypadalo by to asi nějak takhle:
    JMÉNO: Ambo
    KOLEJ V BRADAVICÍCH: Havraspár
    Atd. Mě by to teda bavilo vymýšlet 😀

Teki
      Teki
      Správce

Ahoj Ambo, něco takového by šlo podniknout v rámci uživatelských profilů. Každý si totiž k sobě můžete připsat nějaký popis a ten se pak zobrazí, když si kliknete na něčí jméno ve fóru. Hes to třeba má =). Upravuje se to v administraci, tam, kde avatary. Časem budu asi schopná zařídit, aby tyhle profilové stránky vypadaly přívětivěji. Přemýšlela jsem i nad tím vaším navrhovaným chatem, ale o tom napíšu do nějakého sĺo tématu, je to složitější…

Teki
        Teki
        Správce

Mimochodem zdá se mi to jako supr nápad, že by si tu každý jel svou kouzelnickou identitu. Když to vydržíte neuspěchat, zamakáme na tom, aby to fungovalo a vypadalo pěkně =)

Aurora
          Aurora
          Účastník

Nejen že by to vypadalo hezky, ale pořádně by to všechny zabavilo 😀

Piskor
          Piskor
          Účastník

Tak to už se těším. A zatrollený OVCE, bez nich bychom měli profily rychleji 🙂 A už se těším na ten plán, Teki 🙂

Aurora
          Aurora
          Účastník

já jsem nikdy neměla ráda SKOPOVÉ 😀 Ale máš pravdu, jako by nestačilo, že si to musíme do té školy i odchodit, ještě závěrečky!! Do očí bijící nespravedlnost! 😀

Piskor
          Piskor
          Účastník

Přesně. A učitelé už od pololetí bláznící kvůli známkám na konci školního roku. Opravdu žůžo!

Aurora
          Aurora
          Účastník

už aby bylo zase léto 🙂

Piskor
          Piskor
          Účastník

Přesně!

Aurora
          Aurora
          Účastník

léto se už blíží, jenže současně s ním se blíží i závěrečky 🙁

Piskor
          Piskor
          Účastník

Stal se z tebe pesimistický Havran (nebo orel), Auri?

Aurora
          Aurora
          Účastník

😀 Kdepak, jsem stále rytíř se lvím srdcem 😀

Piskor
          Piskor
          Účastník

To jsem ráda 🙂

Aurora
          Aurora
          Účastník

😀 Nebelvírští mají to čestné statečné bláznovství v krvi 😀

Aurora
      Aurora
      Účastník

V podstatě bychom svým plochým profilům dodaly živoucího avatara (řečeno malinko ajťácky 😀 ). Je to dobrý nápad a musím připustit, že by mě to MOC bavilo 😀

Ambo
        Ambo
        Účastník

No, jo, tak jsem to myslel 🙂

Aurora
          Aurora
          Účastník

vynikající nápad 🙂

Llyan
      Llyan
      Účastník

Boží nápad, jsem všema deseti pro!! 🙂

Ambo
    Ambo
    Účastník

Sorry Teki, ale já bych do toho tématu docela i šel, stanovil dotazník a vualá 😀 Já nejsem moc čekací člověk 😀

Aurora
      Aurora
      Účastník

😀 Já jsem taky trošku netrpělivá . . . dobře, tak tedy hodně netrpělivá, ať je po vašem, ale Ambo, uznej, k tomuhle je potřeba spolupráce s prefekty a primusy, a vzhledem k tomu, že se blíží závěrečné zkoušky, musíme si počkat. Do té doby si to každý může připravovat nanečisto, ne?! 🙂

Ambo
        Ambo
        Účastník

Trolle -,- Nu což, jak chceme 🙂

Aurora
          Aurora
          Účastník

Já ti dám trolla, ty zatrollený skřete!!!!

Teki
      Teki
      Správce

A co takhle být pomáhací člověk a místo zběsilého zakládání témat pomoct Teki s vývojem nového rozhraní 😉 ? Vy jste na nás stařešiny hrozně hrrr =D ČzP vám nikam neuteče…

Aurora
        Aurora
        Účastník

😀 jaképak stařešiny 😀 ale něco bychom vymyslet mohli, Ambo, vážně!

Ambo
          Ambo
          Účastník

Hm-mh, a to jako jak?? 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

A já myslela, že jsi z Havraspáru! No většinou se to dělá tak, že zapojíš šedou kúru mozkovou 😀

Ambo
          Ambo
          Účastník

Haha, jsem z Havraspáru, ale číst ti myšlenky a jasnovidec fakt nejsem 😀

Llyan
          Llyan
          Účastník

Kdo by se taky paktoval s tou šejdířkou Trelawneyovou 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

začínám uvažovat, že tě Moudrý klobouk špatně zařadil 😀 Musíš myslet samostatně, iniciativně vymýšlet otázky do toho dotazníku, ne?! 😀

Ambo
          Ambo
          Účastník

Jo ty to myslíš takhle 😀 Tak co nejvíc otázek, aby se moje fantasie rozdováděla 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

😀 moje fantazie se rozdováděla už když jsi to téma nadhodil 😀

Teki
          Teki
          Správce

Mám teď nějaké primusské (nebo co že to jsem) povinnosti, večer sem za vámi přijdu na ležák a přitáhnu s sebou nějaký plán. Do té doby hlavně nevyhoďte Korbel do povětří!

Ambo
          Ambo
          Účastník

Haha, dobrej nápad, má někdo TNT?

Ridia
          Ridia
          Účastník

Ne, ale minulý týden jsem narazila v jedné nepoužívané učebně na bednu Báječných rachejtlí doktora Raubíře (které se vznítí i za vlhka a nevydávají teplo).

Piskor
          Piskor
          Účastník

Tak těch mám taky zásobu, kdžtak řekněte 🙂

Aurora
          Aurora
          Účastník

To né, ty máme na protiúder proti Protivovi, zapomnělas? 😀

Piskor
          Piskor
          Účastník

Jich mám dost a dost…

Aurora
          Aurora
          Účastník

😀 tak to jo

Aurora
          Aurora
          Účastník

😀 Ambo, jsi snad kouzelník, použij hůlku 😀

Ambo
    Ambo
    Účastník

Tak jo lidi, jak nám odpadla ta hodina Longbottoma tak se jdu projít k jezeru a nakrmit olbřímí oliheň. Beru si papír a můj paví brk (tak DLOUHO jsem ho hledal) a jdu vymýšlet ten dotazník (neboj Auro, společně to ještě dopilujem 😀 ). Dnes jsem do mé do knihy ani nekouk, což je hrůzné 🙂 Čus Merlinus, – neplakejte zas přídu 😀

Aurora
      Aurora
      Účastník

paví brk?! náfuko 😀

Aurora
    Aurora
    Účastník

Hele, lidi, nemluvili jste poslední dobou s Hagridem o Punťovi a té jeho nerudné yettigirlfriend? Já jen, že Hagrid je poslední dobou pořád podivně pomlácený. Snad je to jen Punťova práce a ne nějaké další ztřeštěnosti jako byli třaskaví skvorejši

Ambo
      Ambo
      Účastník

Jojo, zrovna včera jsem ho potkal. Naši yettiové se vrátili na kru v mini-oceánu a páří se (tyto obří sněžné gorily se páří 30 dnů, než samice porodí od 3 – 20 mláďat) no a Hagrid to chce vermomocí vidět. Taky tak vypadá 😀

• This reply was modified 8 let, 6 měsíců by Ambo Ambo.
        Aurora
        Aurora
        Účastník

ÁÁÁch jo, Hagrid je nepoučitelný. U Merlina, ale co budeme dělat s 3 – 20 mláďaty? Yettiové rostou rychle, a tady nemají přirozeného nepřítele, draka čínského ohniváče. To je moc moc moc špatný scénář! S tím se musí něco udělat 😀

Ambo
          Ambo
          Účastník

Co zavolat Charliemu Weasleymu?? 😀

Piskor
          Piskor
          Účastník

To je odborník na draky, ne na Yettii!! Ambo, nesedíš si trochu na vedení? Ta bažina na tobě asi zanechala následky… 🙂

Ambo
          Ambo
          Účastník

Mě říkej něco o rozumu! 😀 Já myslel Charlieho aby přivezl čínského ohniváče 😉

• This reply was modified 8 let, 6 měsíců by Ambo Ambo.
          Llyan
          Llyan
          Účastník

Máš pocit, že bysme si tím nějak pomohli??? 😀

Piskor
          Piskor
          Účastník

A co by u Merlina dělal ohniváč s Yettim? Zabil ho ohněm?

Ambo
          Ambo
          Účastník

FAJN tak vymyslete něco sami >·< 😀

Piskor
          Piskor
          Účastník

Možná by se hodilo spíš nějaké yetti-přenášedlo na severní (nebo jižní :-)) pˇol 😀

Ambo
          Ambo
          Účastník

Tak to je hrozně složité kouzlo, to musíme za Teku nebo Tut – i když, Tut by se ho asi nevzdala 🙁 A yettiové patří do Himalájí 😉 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

Himaláje a Čína jsou u sebe blízko, proto také mají čínští ohniváči na jídelníčku zrovna yettie. Měli bychom nějak zařídit převoz Punti a jeho nevěsty do jejich domoviny

Ambo
          Ambo
          Účastník

To se jim moc líbit nebude 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

😀 No on se jich taky nikdo nebude ptát 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

yettiové jsou oblíbená pochutina čínských ohniváčí, nějak si nemyslím, že by zrovna tohle Tut potěšilo

Aurora
          Aurora
          Účastník

Za to by nás Tut všechny zabila, čínský ohniváč by všechny yettie sežral!

Aurora
          Aurora
          Účastník

Čínský ohniváč náš problém nevyřeší, jen zhorší. Mít na krku rozběsněného divokého draka?! Moc špatný nápad

Piskor
          Piskor
          Účastník

Sakra špatný scénář. Když budou tři, tak je to OK, poradili jsme si se dvěma, poradíme si i s pěti, ale co když jich bude DVACET?????? To mě potěš Merlin, Druid a všichni ostatní k tomu. Na to bude i Zapovězený les malej!!

Aurora
    Aurora
    Účastník

Mimochodem, Tut, to ti není líto, že Punťa běhá po Zapovězeném lese? Je to přeci TVŮJ Punťa 😀

Ambo
    Ambo
    Účastník

Ehm, lidi, co se vůbec stalo s našima yettiama? 😀

Aurora
      Aurora
      Účastník

To si ze mě jako utahuješ?!?! 😀 Hagrid tomu himalájskému drobečkovi pořídil nevěstu, dosti temperamentní nevěstu, já a ještě někdo (už si přesně nevzpomínám kdo, ale myslím, že to byla Tut) jsme chtěli pokračovat v akci, ale ostatní to vzdali (bylo už dost hodin), tak jsme je tam nechali a pokud vím, Brumbál je nakonec poslal hezky do Himalájí, což Hagrid dodnes dost těžce nese 😀 😀 😀

Aurora
    Aurora
    Účastník

a nezapomeň na čínského ohniváče, žije i v Himalájích a yettiové jsou pro něj pochoutka 😀

Ambo
    Ambo
    Účastník

Aha xD xD 😀 Chudák Hagrid…co asi zas vymyslí? 😀

Aurora
      Aurora
      Účastník

Svět je plný nepříčetně agresivních a prudce jedovatých potvor, ehm promiň Hagride, chtěla jsem říct lehce hravých a ukrutně nepochopených tvorečků 😀

Martin
    Martin
    Účastník

Cože ? Vy jste měli ve škole yetiho ? Jak to že o tom nevím ! Určitě to zase ví celá škola a já se to jako vždy dozvím až jako poslední 😀 Ale vážně teď je mi líto že jsem našel tyhle stránky až teď, musel jsem přijít o strašnou zábavu. A Ambo, ty píšeš fanfiction ??? Kde ho najdu ? 😀

Aurora
      Aurora
      Účastník

No on byl Punťa mazlíček Tutanchanup 😀 Jenže Punťa trošinku vyrostl a začal se toulat po škole, tak jsme ho přestěhovali do Zapovězeného lesa. Hagrid usoudil, že je mu smutno, tak mu pořídil přítelkyni, hodně ale opravdu hodně temperamentní slečnu, ta naše noční výprava byla dost divoká 😀 😀 Je to ve foru YETTI 😀 Dosud nejobsáhlejší forum, mimochodem, za noc tam přibylo cca 300 komentářů, možná víc 😀

• This reply was modified 8 let, 4 měsíce by Aurora Aurora.
      Ambo
      Ambo
      Účastník

V tématu ‘Cafe Bardd’ jsme každý dával odkazy na své příběhy, určitě to tam najdeš 😉

Martin
        Martin
        Účastník

Díky, až si to přečtu řeknu ti svůj názor 😉

Martin
    Martin
    Účastník

Punťa ? Vážně PUNŤA ??? Takhle by mohl nazvat yettiho možná tak Hagrid 😀 !

Aurora
      Aurora
      Účastník

Punťa byl bezproblémové mládě, asi tak dva tři měsíce, roztomilá kulička, no vážně 😀

Martin
        Martin
        Účastník

:D:D:D Venku jsou asi přemnožení mozkomoři co ? Aspoň u mně to tak vypadá, až na to že náladu mám skvělou ! Teď mně napadlo, může být patron mozkomor ? Byla by to docela ironie i když si nejsem jistý jestli je mozkomor zvíře ?

Ambo
          Ambo
          Účastník

Jsem si stoprocentně jistý, že mozkomor zvíře není a ten, kdo by ho příležitostně měl za patrona, by byl neuvěřitelný smolař 😉

Martin
          Martin
          Účastník

Aha, byl to jen nápad, moc jsem to nepromyslel 😀

Aurora
          Aurora
          Účastník

mozkomor není kouzelné zvíře, ale kouzelná bytost, dosti odpudivá kouzelná bytost

Aurora
          Aurora
          Účastník

Patron je zosobnění nejlepší vzpomínky v tobě, je to esence štěstí, Lupin ho nazval antimozkomorem, není tedy možné, aby něčí Patron na sebe vzal podobu něčeho, co je zosobněním beznaděje

Martin
        Martin
        Účastník

Kulička, to je tak milý 🙂

Aurora
    Aurora
    Účastník

Mě vždycky zajímalo, jestli měl někdy někdo jako patrona DRAKA 😀 takové drobné skladné zvíře 😀

Martin
      Martin
      Účastník

Někdo ho má, ale je strašně vzácný

Ambo
      Ambo
      Účastník

Asi ne, patron může být jenom “mudlovské” zvíře, no ne?

Aurora
        Aurora
        Účastník

No to těžko, když měl Brumbál fénixe 😀

Martin
        Martin
        Účastník

nn, jakékoliv zvíře, přece Brumbál mněl fénixe

Martin
      Martin
      Účastník

Je to jeden z nejvzácnějších druhů, prý jsou nejvzácnější draci, fénixové a tesrálové, taky jsem četl na pottermore o někom kdo měl patrona mamuta 😀

Aurora
        Aurora
        Účastník

představte si mít za Patrona takového T-Rexe, dinosauři jsou fajn 😀

Martin
          Martin
          Účastník

Taky jsem nad tím teď přemýšlel, ale představ si člověka s osobností T-Rexe :D:D:D

Aurora
          Aurora
          Účastník

agresivní lovec s malým mozkem, jo, takovou osobnost si dovedu představit, většinou jsou to ti, co šikanují druhé

Martin
          Martin
          Účastník

Takového člověka každý někdy potkal.
          A mně napadla další věc, ČLOVĚK jako patron, o tom jsem převědčenej že to nejde, ale co my víme..
          Ale vyhynulá zvířata jsou moc vzácná, ten člověk co mněl mamuta se jmenoval Hedley Fleetwood
          Bylo to v té hře Wonderbook: Book of Spells, vzpomímnáte ? Byla na to i reklama v TV

• This reply was modified 8 let, 4 měsíce by Martin Martin.
          Aurora
          Aurora
          Účastník

No těžko říct, ale když šel Harry do Zapovězeného lesa za Voldemortem, aby se nechal zavraždit, díky Kameni vzkříšení se zjevili Remus Lupin, Sirius Black, Lily a James Potterovi a stali se v tu chvíli jeho patrony, les se hemžil mozkomory, ale na Harryho nemohli, v knize je to popsané. Magie je nevypočitatelná, možná to bylo jen díky Relikvii smrti, ale v tu chvíli se stali Patrony 4 lidé, mrtví lidé, jistě, ale pořád lidé

Martin
          Martin
          Účastník

Jo, vzpomínám si, ale myslím že to dělal ten kámen vzkříšení

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.